Verkstadsträff med GAT 2020

Lennart och Stefan vill passa på att tacka alla som kom på våran verkstadsträff ca 15 st totalt. Vi visade produkter och testade smörjegenskaper och att våra produkter tar hand om vatten i bränslesystemet.

Vi gjorde också motorrengöring med kompressionstest och avgastest både före och efter rengöring. Rena motorer ger mer effekt och bättre avgasvärden det är bevisat.

Rengöring av partikelfilter gjordes också med kontroll av sotbeläggning och mottryck både före och efter rengöring. Samma sak vid denna test reducering från 23% sot till 0% och mindre mottryck. Test bil Volvo V60 2016 ca 7000 mil en för övrigt helt felfri bil innan test.

Vi testade och visade vår ny vätgasmaskin också, det är en helt ny maskin som rengör insuget och ventiler. Detta görs utan att demontering eller mekaniska åtgärder, rent och snyggt blir det på ett miljövänligt sett.

Dom medel som använts är produkter från GAT och finns hos oss på lager, tveka inte och fråga om ni vill ha mer information om detta eller något annat.

 

Vi vill också tacka Rune Linder som företädde GAT och som även är leverantör av GAT i Skandinavien.

Tack även till Teodor som fick skruva och kompressionstesta bilarna.

——————————–